Širší kontext – udržitelnost
Jaká je zahraniční dobrá praxe?
Sbíráme první data o české současnosti v oblasti Food Waste
Domácnosti vs. firmy
Je myslitelná koordinace českého byznysu v oblasti Food Waste?
Jak se o téma zajímá/stará český stát?
PROGRAM
8:30 Registrace
9:00 Úvod: Kde nám teče do bot
Michal Broža, Informační centrum OSN v Praze (úvodní slovo)
Zástupce ministerstva zemědělství
9:20 Inspirace z UK
Richard Swannell, ředitel, WRAP UK
Matt Simister, komerční ředitel, Tesco Group Food
10:10 Dotazy z pléna, diskuse
10:30 Přestávka
11:00 IPSOS: Co jsme zjistili o českém Food Waste
Tomáš Macků, Research and Communication Director, Ipsos
11:20 Diskusní panel: Co znamená FOOD Waste pro nás?
Miloš Hvězda, ředitel, Moštovna Lažany
Roman Teisler, ředitel, pekárna Adélka
Veronika Středová, product manager, Pejskar & Spol. (výroba uzenin)
12:15 Přestávka
12:45 FOOD WASTE jinak: DPH, stát, možnosti akce
Panelová diskuse pod vedením platformy Byznys pro společnost, moderuje Pavlína Kalousová
13:30 Diskuse
14:00 Závěr
Registrace na: lenka.vimmerova@publicon.cz
|