Jak zdravě skladovat potraviny |
[Životní prostředí] Přednášky a diskuse
|
Zkušenosti jak zdravě skladovat potraviny - sušení, zavařovaní, pasterace, kvašení, fermentování, mražení, vakuování, uzení, konzervace solí a další způsoby.
|
Eva Hauserová - "Jak to udělat, aby se jídlo nekazilo - aneb Sedmero způsobů, jak zamezit mikrobům v množení nebo s nimi vtipně spolupracovat".
Stanislav Miler - konzervace potravin vakuem a kvašením
Magdalena Vožická - zkušenosti našich babiček
Dejte nám vědět pokud se chcete podělit o své zkušenosti s uchováním potravin.
info@akademiesobestacnosti.cz
|
místo: |
Praha. |
pořádají: |
|
kontakt: |
|
související odkazy: |
http://www.akademiesobestacnosti.cz/program/jak-zdrave-skladovat-potraviny http://cs.wikipedia.org/wiki/Konzervace_potravin
|
Akce je určena pro veřejnost |