Jak vaří líný zahradník |
[Volný čas] Konference a semináře
|
Přijďte proměnit letošní úrodu v delikatesy, zužitkujte přebytky a zásobte se na zimu.
|
Přijďte proměnit letošní úrodu v delikatesy, zužitkujte přebytky a zásobte se na zimu. Že to jde jednoduše v polních podmínkách Vás přesvědčí Aňa z blogu Mrkwa. Vrhneme se na zahradní klasiku, jako cukety, rajčata a řepa, ale koukneme se na zub i méně známým plodinám, jako je třeba kdoule nebo jakon. Přebytky úrody vemte s sebou. Vymyslíme i nějakou delikatesku, kterou si odnesete.
|
místo: |
Školní 195/3, 147 00 Praha 4-Braník Praha 4 |
pořádají: |
Kokoza |
kontakt: |
Veronika Makovská info@kokoza.cz |
související odkazy: |
https://www.kokoza.cz/workshop/jak-vari-liny-zahradnik/
|
Akce je určena pro veřejnost |