Kurz vaření Česká kuchyně v kombinaci s exotickými surovinami |
[Životní prostředí] Přednášky a diskuse,Ostatní
|
Kurzy vaření a workshopy v muzeu jsou určeny všem, kteří rádi vaří - začátečníkům, pokročilým, ženám, mužům, dospělým, ale i dětem. Kurzy trvají 4 hodiny, účastníci vaří obvykle ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, velmi často přímo člena Národního týmu).
|
Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018.
Cena: 2200 Kč.
Budeme vařit:
Ledový salát s ostružinovým dresinkem, pečené filátko ze pstruha
Smažený vepřový bůček s grilovanými krevetami „black tiger“
Hovězí roštěná s koriandrovou omáčkou, lanýžové bramboráky
Extravagantní jablkový štrůdl s maracujou.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
|
místo: |
Praha |
pořádají: |
Národní zemědělské muzeum |
kontakt: |
nzm.praha@nzm.cz Tel: 220 308 200 |
související odkazy: |
https://www.nzm.cz/akce/kurz-vareni-ceska-kuchyne-v-kombinaci-s-exotickymi-surovinami
|
Akce je určena pro veřejnost |