Workshop Dýňové chutney a domácí kečup |
[Životní prostředí] Dílny a workshopy
|
Vyrábět se bude exkluzivní dýňové chutney s rajčaty, paprikami na olivovém oleji s trochou cukru a octa, domácí kečup bez vší chemie – s bylinkami a trochou mořské soli.
|
Tento workshop bude mírně náročný na čas, protože přiznejme si to, udělat domácí rajčatový protlak chvilku trvá a bez něj chutney ani kečup neuděláme:-). Cena zatím není stanovena (plus mínus 450). Maximální počet lidí je 10. Domů si jako vždy odnesete nové zkušenosti, dvě skleničky svých výrobků, technologický úvod a receptové listy.
Kontakt: Diana Benšová, diana@ekostatek.cz
|
místo: |
Vinotéka Na Slupi 14, Praha 2. Praha. |
pořádají: |
Ekostatek Vlkaneč - Konzervatoř |
kontakt: |
|
související odkazy: |
http://biospotrebitel.cz/akce?eventId=144
|
Akce je určena pro veřejnost |